Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Klotilda

28. 5. 2008 9:57
Vyučení blbečci

Nestudijní týpci,nyní absolventi učilišť,o které se zaměstnavatelé perou byli zřejmě ke svému vzdělávání mnohem více motivováni než onen beznadějný maturant.Studium je pro mnohé blouznivce jen prodlužování mládí a bájná cesta k doktorským či inženýrským superpostům;-D.Šok teprve přijde!

0 0
možnosti

Ibitamuno

27. 5. 2008 21:02
Ucebnice se ztencuji a platy ucitelu se zvetsuji

Zacina to nevinne maturitou na kazdem uciliste, kazdy mene nadany clovek ma nyni maturitu, konci to vysokymi skolami pro zedniky...kdo zna americke skolstvi, pochopi...

0 0
možnosti

FiRan

29. 5. 2008 8:10
Re: Ucebnice se ztencuji a platy ucitelu se zvetsuji

Tak tak, souhlasim.. u nas chcou mit co nejvzdelanejsi narod za kazdou cenu - i za cenu upadku.

0 0
možnosti

nyny.

27. 5. 2008 20:55
no upřímně

tak,jak jste to napsal, to není ani trochu o školství, ale o osobnostních vlastnostech člověka, který ať už je líný nebo bez invence či čehokoli, svádí vinu na druhé. Člověk,který chce něco dokázat, má zpravidla zájmy a své představy a nic a nikdo ho nezbrzdí, svou cestu si vždycky najde.

0 0
možnosti

Wolf778

27. 5. 2008 16:36
A ta nebohá oběť systému, to jste byl Vy?

Nejprve jsem se v textu lehce ztrácel, pak mi teprve došlo, že "zkouškou dospělosti" zřejmě není míněna maturita, ale přijímačky na gympl. Stále ale nechápu, proč ten člověk plný elánu MUSEL ukončit střední školu. Že se "termín maturity povážlivě přiblížil", no a co jako?

Ale jo, klidně, nenechte se dusit systémem. Můžete cestovat, můžete studovat sám, máte k dispozici internet, možností je řada. Jen bych rád podotknul, že pokud má někdo na konci základky nutkavou potřebu "ukazovat ostatním, že on to umí líp", pak je cosi shnilého nejen v systému.

0 0
možnosti

bijec_vsech_tupcu

27. 5. 2008 16:38
Re: A ta nebohá oběť systému, to jste byl Vy?

no preci byl tak genialni ze to tupa ucitelka nebyla schopna pochopit a tu genialitu mu natolik zavidela, ze i usinala s tuzkou v ruce aby  byla schopna kdykoliv a za  cokoliv mu zaznamenat nedostatecnou:-)R^

0 0
možnosti

bijec_vsech_tupcu

27. 5. 2008 16:33
obavam

se, ze sikovny clovek se uplatni i bez maturity i bez VS a muze byt zadany a bohaty. Na druhe strane ani VS neni ani minimalni zarukou fundovanosti, to se predsvedcujeme kazdy den. Z vaseho clanku spis citim neco jineho. Neco jako presvedceni rodice, ze jejich dite je genialni a ta genialita jaksi zustava pedagogem nepochopena. Takovych rodicu dnes je..... spis by meli oni pochopit, ze jejich dite neni genialni, ale naprosto obycejne, a ze ucitele nejsou povinni bez dosazenych vysledku proklamovanou genialitu respektovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 684x
zaměstnanec, řidič z povolání, lyžař, cynik, ... (doplňe si sami podle mých textů)