Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pimlico

22. 6. 2008 18:45
Oslava ci blbosti ?

Oslavujete zde tu svoji ? Nuze, vsechno nejlepsi.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

22. 6. 2008 14:55
Zas jeden chytrolín který objevil jací jsou lidé blbci

Ten hnus, který zničí splachování u záchodu, vnitřek pračky, boileru, baterií, udělá rezavé fleky v míse, v umyvadle, ve vaně, zbydou po něm stopy na všem chromovaném a jsou od něj upatlané skleničky, rozhodně pít nehodlám. Složení dobré vody znám dokonale a rozdíl když si z ní uvařím čaj, je oproti tzv. pitné vodě patrný na první pohled. A nejen to.

0 0
možnosti
JO

FiRan

22. 6. 2008 15:15
Re: Zas jeden chytrolín který objevil jací jsou lidé blbci

Odkud jste? Ja ziju na severni Morave, vodu mam z Kruzberka ci Sance a pokud neni chyba na strane vodovodniho radu, je tady docela kvalitni.

No a pokud chci opravdu kvalitni vodu, zajdu si na zahradu do soukrome studny (neni nahodou, ze sveho casu zasobovala pulku nynejsiho mesta Studenky, tak vydatny a kvalitni pramen to je), popripade zajedu do lazni.

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

22. 6. 2008 14:54
Drobná poznámka

parta ambiciózních lidí se rozhodla okupovat část koryt ve vládě a centrál úřadech-- proto zvolili heslo "ZELENÍ", což je sympatická barva živého chlorofylu, kdo by chlorofylu nefandil?? Prosazují výrobu el energie větrníky, které zabíjejí ptáky a hyzdí krajinu, chtějí vyrábět el a tepel energii ze zkvašených odpadů a smradlavých sraček, což otráví úniky všem ovzduší, jsou proti tunelům, raději volí dopravu nejen tíráků zničenými vesnicemi, obchvaty nemají jejich přízeň, proč neničit historická náměstí a zastavováním u přechodů a semaforů trošku přiotrávit kojence v kočárcích. Jaderná energie je přivádí k bodu varu, ikdyž je to nejčistší a nejpřístupnější zdroj energie. Přesto nafetovaní a opilí lidé fandí sympatickému chlorofylu a dál jim to v mozečku už, bohužel, nemyslí. Máme to holt tak, jak my, voliči, rozhodneme.

0 0
možnosti
JB

pegaska

23. 6. 2008 8:08
Re: Drobná poznámka

Na tento měsíc mám v kalendáři fotku starého mostu v Německu, který je zabudovaný mezi bizarní skalní útvary. Nádhera. V dnešní době by jeho stavbu ekoteroristi jistě nepovolili.

0 0
možnosti
P

pasingr

22. 6. 2008 14:09
Omyl

sifony stále existují, jen jsou modernější.

http://www.sodafresh.cz/sodafresh.php?page=pr_silver_flash

Kdo by se tahal s lahvemi. ;-D

0 0
možnosti
AA

A.A.

22. 6. 2008 14:08
Autore

Mícháte tu spoustu věcí dohromady. Článek nemá koncepci. Karma nebude.

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 684x
zaměstnanec, řidič z povolání, lyžař, cynik, ... (doplňe si sami podle mých textů)